مواد لازم:
آرد سفید ۵۰۰گرم
بیکینگ پودر ۲ /۱قاشق مرباخوری
نمک کمی
روغن جامد (یا مارگارین) ۱۰۰گرم
آب گرم ۲ /۱لیوان
طرز تهیه:
آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسهای مخلوط کرده و با روغن جامد آمیخته، سپس کمکم آب را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را ورز داده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه نایلون میگذاریم تا بماند. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و روی خمیرها را با نایلون میپوشانیم. هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز میکنیم. هر دایره حدودا به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر باشد. یک ماهیتابه چدنی یا ماهیتابهای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم میکنیم و بدون روغن هر نان را حدود یک دقیقه میپزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار میگذاریم. نانها را بعد از پخت، در دستمال پارچهای میپیچیم تا خشک نشود. برای جذاب شدن شکل غذا میتوانید آن را با انواع سبزیها و سس گوجه تزیین کنید
>> ویستا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید