طرز تهیه:
جام جم سرا: آب گرم را داخل کاسهای بریزید و مخمر را روی آب بپاشید و ۵ دقیقه کناری قرار دهید سپس آب و مخمر را مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت دهید؛ آرد، نمک و شکر را مخلوط کنید و داخل کاسهای بریزید، مرکز آرد را گود کنید سپس روغن و مخلوط آب و مخمر را اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم و یکدست شود، خمیر را داخل کاسهای که چرب کردهاید قرار دهید، روی کاسه را با نایلون خوب بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم خمیر دو برابر شود.
پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی سطحی که آرد پاشیدهاید خمیر را پهن کنید و نوارهایی به عرض ۴ سانتیمتر و طول ۲۰ سانتیمتر از خمیر برش بزنید.
نوارهای خمیری را کمی بکشید سپس خمیر را گره بزنید (پس از پخت خمیر پف میکند و جمع میشود و بهتر است دو طرف خمیر را پس از گره زدن کمی بکشید).
ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را ته سینی فر بچینید، روی خمیرها را با روغن زیتون یا روغن مایع برس بکشید سپس روی سینی را با نایلون بپوشانید و ۲ ساعت استراحت دهید.
خمیرها را پس از استراحت داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کردهاید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و روی نانها طلایی شود؛ سیرهای خرد شده را در کره تفت دهید تا نرم شوند سپس با جعفری خرد شده مخلوط کنید و این سس را روی نانها بزنید سپس سرو کنید. |ایران کوک|
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر