معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: آثار هنری باید به خانه‌های مردم راه یابد

شاهکارِ فروش شاهکارهای هنر ایران

ششمین دوره فروش سالانه آثار تجسمی با عنوان «هفت نگاه» در حالی در روز گشایش 50 اثر فروخت که معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تأکید بر رونق بخشیدن به اقتصاد هنر گفت: آثار هنری باید به خانه‌های مردم راه یابد.
کد خبر: ۶۰۹۲۶۴

به گزارش جام‌جم، عصر پنجشنبه، دوم آبان ششمین نمایشگاه عرضه و فروش آثار تجسمی با عنوان «هفت نگاه» که از سوی هفت گالری تهران برپا می‌شود، در فرهنگسرای نیاوران گشایش یافت.

در شب افتتاحیه این نمایشگاه 50 نقاشی، مجسمه و چاپ دستی به فروش رسید که در این بین فروش آثار بزرگان و پیشکسوتان مشهود بود؛ آنچنان که دو اثر از سهراب سپهری، آثاری از سیدمحمد احصایی، آیدین آغداشلو، علی شیرازی، حسین خسروجردی، فرشید مثقالی، رضا یحیایی، ابراهیم جعفری، رضا بانگیز، نیکزاد نجومی و... و از جوانان آثاری از حسین چراغچی، نزار موسوی‌نیا، راشین قربی و... به فروش رسید.

از نکات جالب توجه این مراسم، حضور و سخنرانی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود که پیش از این حضور رسمی یک مقام دولتی در حراج‌های خصوصی سابقه نداشته است.

علی مرادخانی معاون هنری وزیر ارشاد در این مراسم با اشاره به اهمیت حراج‌های آثار تجسمی گفت: بخش فروش آثار تجسمی یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی است که زمینه کار روی آن زیاد است و باید در این بخش برنامه‌های متعددی را پیش بگیریم تا آثار هنری در آتلیه‌های هنرمندان خاک نخورد و این آثار به خانه‌های مردم راه پیدا کند.

وی افزود: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با توجه به اهمیت موضوع اقتصاد هنر، مهندس مرتضی کاظمی را به عنوان مشاور اقتصادی مامور رونق بخشیدن به حوزه اقتصاد هنر کرده‌اند و با توجه به این که تاکنون در این بخش برنامه خاصی به مرحله اجرا نرسیده است، باید مسیر مناسب و خوبی را برای رونق بخشیدن به آن پیدا کنیم.

سر و سامان گرفتن معافی مالیاتی فعالان اقتصاد هنر

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به بحث مالیاتی در بخش هنر گفت: برای رونق بخشیدن به بخش اقتصاد هنر باید موضوع معافیت مالیاتی این بخش سرو سامان بگیرد.

او در بخش دیگر سخنانش به کم‌کاری موزه هنرهای معاصر تهران در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: بزودی نیز بخشی از مشکلات موزه هنرهای معاصر تهران سامان خواهد گرفت.

او ادامه داد: صحبت‌هایی برای فراهم کردن فضایی برای مبادلات آثار هنری با سایر کشورها انجام داده‌ایم که بزودی به تفصیل در این خصوص سخن خواهیم گفت.

مرادخانی با اشاره به پیشینه خوب «هفت نگاه» گفت: باید از تجربیات «هفت نگاه» در حراج‌های بزرگ بهره بگیریم و شرایطی را برای بهبود اقتصاد هنر رقم بزنیم.

لیلی گلستان، سخنگوی «هفت نگاه» و مدیرگالری گلستان نیز در این مراسم در مورد برگزاری ششمین دوره هفت نگاه گفت: در انتخاب آثار ششمین دوره هفت نگاه سختگیری زیادی شده اما با وجود این سختگیری به دلیل استقبال زیاد هنرمندان از این رویداد، 300 اثر از 300 هنرمند به نمایش گذاشته شده است.

مدیر گالری گلستان در مورد حضور علی مرادخانی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ششمین نمایشگاه هفت نگاه گفت: ما بسیار خوشحال هستیم که معاون هنری وزیر ارشاد از این نمایشگاه بازدید کرده و حضور وی موجب پشتگرمی ماست. حضور نماینده‌ای از دولت باعث شده بیش از همیشه حالمان خوب باشد.

علی شیرازی هنرمند صاحب سبک نقاشیخط کشورمان که در حراجی‌های بین‌المللی حائز رکورد‌های جالب توجه شده است، تک اثری با فرم دایره‌ای از سوره مبارکه حمد را ارائه کرده بود که در همان شب افتتاحیه به قیمت 45 میلیون تومان به فروش رسید. او در مورد اثرش در این نمایشگاه گفت: این اثر متعلق به مجموعه آثار «سیاه و سفید» من است که در سال 91 اجرا شده و لکه‌های رنگی به آن اضافه شده است.

ششمین دوره «هفت نگاه» با حضور 300 هنرمند از چهار نسل هنر معاصر ایران، آثار هنرمندانی مانند زنده‌یادان هانیبال الخاص، ایرج کریمخان‌زند و نیز استادان بزرگی مثل پرویز کلانتری، محمد احصایی، آیدین آغداشلو، علی شیرازی، صداقت جباری، نیکزاد نجومی، گیزلا وارگا سینایی، نیلوفر قادری‌نژاد و آثار جوان‌ترهایی نظیر بهنوش فروتن، علیرضا سعادتمند، فریش البرزکوه، آتوسا وحدانی و مهروز بلادی را به نمایش و فروش گذاشته است.

این نمایشگاه تا سیزدهم آبان از ساعت 10 صبح تا 19 در گالری‌های فرهنگسرای نیاوران واقع در انتهای خیابان پاسداران، روبه‌روی پارک نیاوران دایر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها