غذای محلی اردبیل: پیچاق قیمه

پیچاق قیمه یک خورش محلی ایرانی به شمار می‌رود که در میان هموطنان اردبیلی معروفیت و طرفداران بسیار دارد. غذای خوشمزه‌ای است که اگر با سلیقه پخته شود، لذت آشپزی و خورندنش را نیز دوچندان می‌کند. با دستور پخت آن در ادامه آشنا شوید.
کد خبر: ۶۱۳۵۸۸

مواد لازم (برای چهار نفر):

گوشت گوسفندی خرد شده: ۳۰۰ گرم
پیــاز متوسط: دو عدد
پیاز داغ: نصف پیمــانه
تخـم‌مرغ: چهــار عدد
خلال بادام: یک پیمانه
زعفران دم‌کرده: نصف پیمانه
کره محلی: ۱۰۰ گرم
ادویه خورشی شامل پودر کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود. در این مرحله گوشت را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود. مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم، سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند. خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم. وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید، تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌را اندازه می‌کنیم. پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود. در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.
 نکته
می‌توان از آبغــوره نیز برای طعم دادن به این غذا استفاده نمود.
این غذا از خوراک‌های سنتی منطقه آذربایجان است.
می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد.
همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

>> پارسینه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
عطرا
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸
۰
۰
به نظر من كه عالی عای عالی بود . ممنون ازاین همه محبت
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها