مواد اولیه:
مرغ پخته و ریز خرد شده: نصف یک عدد
لبو پخته و خرد شده: چهار عدد
اسفناج پخته شده ۱۰۰ گرم
برنج آبکش شده: سه پیمانه
پیاز سرخ شده: یک عدد
زعفران ساییده شده: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن «به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت میدهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد میکنیم. اسفناجها را میگذاریم کمی نرم شوند. (اسفناجها نیازی به پخت زیاد ندارند) درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایهلایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و میگذاریم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اینکه لبوها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابهلای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه میکنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له میشود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.
>> لقمه
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد