مواد لازم برای تزئین روی کیک:
خامه غلیظ: یک و نیم پیمانه
خاک قند: یک و نیم پیمانه
شکلات نیمه شیرین: ۱۵۰گرم
کره: ۵۰گرم
وانیل: کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را هم بزنید تا سبک شود.
مواد خیس را با مواد خشک مخلوط کنید و در قالب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بپزد.
پس از پخت از فر خارج کنید، پس از ۵دقیقه روی سینی پنجره دار قرار دهید.
برای روی کیک، کره و شکلات را در قابلمه ذوب کنید و سپس بگذارید خنک شود.
برای تهیه خامه، کمی وانیل و خاک قند خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، خامه را بین ۲قسمت بریزید و سپس به طور دلخواه روی کیک را با باقی مانده خامه تزئین کنید.
>> خراسان
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با یوسف رحیمی، درباره تلاش برای تحقق یکی از توصیههای رهبر معظم انقلاب گفتوگو کردیم
گفتوگوی «جامجم» با دستاندرکاران شبکههای مختلف رادیویی که مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرا... را به صورت زنده پوشش دادند
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید