طرز تهیه:
کدو حلوایی را قطعه قطعه کنید و همراه با یک لیوان آب بپزید.
آن را خوب له کنید.
در یک کاسه مناسب، تخم مرغها را همراه با شکر و دارچین خوب مخلوط کنید تا یک دست شود.
روغن مایع و ماست را اضافه کنید.
کدو حلوایی پوره شده را هم بیفزایید.
آرد را که قبلا الک کرده بودید کم کم با مواد مخلوط کنید.
پس از اختلاط کامل، مواد را داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در حرارت ۱۸۰ سانتی گراد بپزید.
بعد از اینکه روی کیک طلایی شد آن را از فر خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئیین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب