ترب، گیاهی است که له شده آن به شکل ضماد برای تسکین درد روماتیسم مفید است. خوردن ترب جهت تسکین سرفه، معرق و ضد اسهال، هضم کننده غذا، بادشکن، نیرو دهنده، ضد اسهال خونی بوده که آب دم کرده آن با سکنجبین برای دیفتری مفید است. خوردن آب ترب برای هضم غذا، باز کردن انسداد و گرفتگیهای کبد و طحال و برای استسقا و یرقان نافع است.
این سبزی اشتهاآور بوده و درد کبد را تسکین میدهد و رخسار را نیکو میکند. خوردن تخم ترب و ریشه ترب برای درد مفاصل و سیاتیک، درد سر و خارش بلغمی مفید است. خوردن دم کرده ترب ضد سنگ کلیه و مثانه، ازدیاد ترشح ادرار، خوردن آب برگ ترب برای دفع زردآب و استسقا مفید بوده و اگر با نمک خورده شود برای طحال و باز کردن انسداد عروق و گرفتگی کبد و یرقان نافع است.
>> آرمان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰