در قاموس مرحوم استاد عسکراولادی و مرحوم استاد پرورش، مروت و انصاف پایههای اصلی رقابت سیاسی به شمار میآمد و از این حیث در زمره معدود سیاسیونی بودند که دین و اخلاق و فعالیت اجتماعی و سیاستورزی را به هم آمیخته بودند و فلسفه اصلی بعثت (اتمام مکارم اخلاق) را به درستی درک کرده بودند.
درک عمیق مبانی دینی و شیعی و سیراب شدن از آبشخور اصیل، فروتنی و آرامش خاصی به آنان بخشیده بود و از اینرو با مدعیان پرهیاهو تفاوتی جدی داشتند. هر دو بزرگوار در زمره کسانی بودند که رقبا و مخالفانشان نیز به اصالت و کرامت، صداقت و صفا و انصاف آنان اعتراف داشتند و جز به احترام از آنان یاد نمیکردند.
استاد پرورش در کنار همه فعالیتهای ارزشمند خود،کارنامه مطبوعاتی نیز داشت. او که اولین سردبیر روزنامه رسالت بود،بعدها و در سالهای میانی دهه هفتاد، نمایندگی قوه مقننه در هیات نظارت بر مطبوعات را به عهده داشت و تقریبا درهمه جلسات با گفتار و رفتار خود درسی عملی از اخلاق به یادگار میگذاشت.
بدون شک جای چنین پیشکسوتانی در روزگاری که اخلاق گمگشته اصلی ماست خالی مینماید و امید میرود حیات طیبه آنان در فقدانشان نیز جاری باشد. این ادامه به معنای آن است که به سنت پسندیده آنان اقتدا و از آن الگوبرداری کنیم.
خدایش با اولیای خود محشور کناد.
حسین انتظامی - معاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد