نتایج آزمایش های گسترده دانشمندان نشان می دهد مصرف مواد خوراکی حاوی شکر توانایی بدن را برای مقاومت در برابر انواع بیماری ها به طور قابل توجهی کاهش می دهد.
علاوه براین براساس این تحقیقات بیست ساله، دوستداران شیرینی در گروه افرادی قرار می گیرند که با خطر بیماری های قلبی رو به رو هستند.
به گفته پژوهشگران، همه افراد بزرگسالی که در مصرف شکر، نوشیدنی های شیرین، آب نبات و محصولات قنادی زیاده روی می کنند جزء این گروه هستند؛ همچنین شیرینی خورها از خطر اضافه وزن و ضعف حافظه هم در امان نیستند.
به گفته دانشمندان، میزان شکر و محصولات حاوی آن در جیره غذایی روزانه نباید از 10 درصد بیشتر باشد.(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است