جام جم سرا: دکترسیدحسین داوودی، متخصص تغذیه گفت: یک سلول تنها با یک تغییر ژنتیکی سرطانی نمیشود بلکه 3 تا 7 تغییر ژنتیکی نیاز دارد. اگر تغییرات ژنتیکی در سلولهای زایشی اتفاق بیفتد به نسل بعد منتقل میشود و امکان سرطانی شدن سلولها افزایش مییابد.در سلولهای زایشی به دلایل مختلف جهش ایجاد میشود که این تغییرات همانند ارث انتقال مییابد به همین دلیل افرادی که به سرطان خانوادگی مبتلا میشوند سنشان از سطح میانگین پایینتر است.
دکتر داوودی افزود: هر گونه مواد غذایی اعم از سالم و یا غیر سالمی که مصرف میکنیم می تواند اثر پیشگیری و یا تشدید کننده در ابتلا به سرطان داشته باشد.
این متخصص ادامه داد: در خصوص آلوده بودن میوه و سبزیها به نیترات نمی توان به راحتی قضاوت کرد ولی باید گفت، نیتروزامین بر روی سلولهای DNA تاثیر می گذارد و سلولها را به سمت سرطانی شدن میبرد.
به گفته وی، مواد گوشتی فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس و سبزیها از منابعی هستند که نیترات دارند.|قانون
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی