از سال 93

برنج، شناسنامه دار می شود

مدیر کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: از سال آینده فاز اول شناسنامه دار کردن برنج های وارداتی و داخلی اجرا می شود.
کد خبر: ۶۵۶۵۶۳
برنج، شناسنامه دار می شود
هدایت حسینی اظهار کرد: در اجرای این طرح، پروانه بهداشتی ورود برای برنج های وارداتی الزامی می شود و پروانه ساخت برای برنج های داخلی در فاز اولیه از تولیدکنندگان درخواست می شود، زیرا در اجرای این فاز برای واردات، تولید و بسته بندی برنج ها کد رهگیری صادر می شود.

وی با بیان اینکه سرانه مصرف برنج برای هر نفر روزانه یکصد گرم است، ادامه داد: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای ساماندهی جدی این محصول پرمصرف خانوارها از مهر سال 92 وارد عمل شد، زیرا مشکل اصلی برنج های وارداتی و داخلی در کشور، نداشتن شناسنامه است.
حسینی ادامه داد: در اجرای شناسنامه دار کردن برنج ها، کد 16 رقمی رهگیری که تاییدیه وزارت بهداشت است بر برنج ها درج می شود و با اجرای این طرح، ثبت منابع واردات برنج ها و صادرات نیز کنترل خواهد شد.
وی افزود: دو رقم اول کدهای رهگیری مربوط به کشور، دو رقم بعدی کد استان و رقم های بعدی کدهای تایید صلاحیت آزمایشگاه های مرجع و کد مربوط به مرزهایی است که از طریق آنها برنج وارد کشور شده است.

مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه نظارت بر برنج های وارداتی در سه سطح انجام خواهد شد، تصریح کرد: برنج های وارداتی قبل از بارگیری توسط بازرسان بین المللی کنترل، سپس توسط گمرک و در آخر نیز در مرحله عرضه، کنترل و نظارت می شود.

حسینی افزود: با اعلام وجود برنج های آلوده در کشور، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت بیش از یکصد محموله برنج را مورد آزمایش جدی قرار داد که طبق اعلام آزمایشگاه غذا و دارو، صدها تن برنج آلوده در حال توقیف است زیرا با معیارها منطبق نبوده و عمدتا از نوع برنج های خارجی است. (ایرنا)
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها