آجیل آفت‌زده نخورید؛ سرطان کبد می‌گیرید

استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در ایام نوروز باید در خرید تخمه و آجیل دقت کرد زیرا مصرف آجیل‌های آفت زده به دلیل آنکه «آلفا توکسین» تولید می‌کنند باعث سرطان کبد می‌شود.
کد خبر: ۶۵۶۹۷۴

محسن تقی‌زاده اظهار داشت: بیشتر مردم در ایام نوروز با کنار گذاشتن رژیم غذایی از آجیل و شیرینی استفاده می‌کنند.
وی همچنین با اشاره به بالا بودن میزان چربی تخمه‌ها، مصرف کم و خام آن‌ها را ضروری دانست.
استاد دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به ارزش غذایی و روغن غیراشباع شده در آجیل‌ها، آن‌ها را منابع خوب کلسیم، منیزیم، ویتامین و پروتئین دانست و گفت: مصرف ۱۰ تا ۲۰ گرم آجیل در روز توصیه می‌شود.
تقی‌زاده تاکید کرد: مصرف آجیل و تخمه بصورت شور منجر به افزایش جذب قند شیرینی‌ها و در نتیجه افزایش قند خون می‌شود و خوردن آن‌ها در افراد مبتلا به فشار خون پیشنهاد نمی‌شود.
وی همچنین به کاهش آب دریافتی بدن در این دوران اشاره کرد و مصرف زیاد آب، سبزیجات و میوه‌های فیبردار برای جلوگیری از یبوست پیشنهاد می‌شود.

استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مصرف میوه‌های کم کالری مانند خیار را جایگزین مناسبی برای آجیل‌ها دانست و گفت: برای اصلاح انرژی دریافت شده بهتر است ازغذاهای ساده مثل سالاد، نان و پنیر، ماست و خیار و یا کدوی پخته برای ناهار و شام استفاده کرد و از مصرف غذاهای آماده پرهیز شود.
وی همچنین افزود: شیرینی‌های خشک با اندازه‌های کوچک، چربی و انرژی کمتری به نسبت شیرینی‌های‌تر و خامه‌ای دارند.

تقی‌زاده تصریح کرد: استفاده از میوه‌هایی مانند کیوی، سیب، موز، پرتقال که پوستشان قابل جدا شدن است جایگزین مناسبی برای مصرف خوراکی‌هایی نظیر پفک و شیرینی است.
وی به مسافران نیز توصیه کرد: در مسافرت‌ها به علت بی‌اطلاعی از نحوه شست و شو و تهیه مواد سالاد از مصرف آن خودداری کرده و بهتر است همراه غذا از آبلیمو، سرکه و یا آبغوره استفاده شود.|قدس آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها