جام جم سرا:
طرز تهیه:
آرد گندم را تفت دهید تا مقداری خامی آرد گرفته شود.
آرد برنج را اضافه کنید و هر دو را با هم تفت دهید تا خامی هر دو با هم گرفته شود.
رو غن مایع را اضافه کنید و ارد را سرخ کنید تا رنگ دلخواه را بدست آورید.
آرد تفت داده شده را از روی حرارات بر دارید و کره را به خورد آن بدهید.
آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود (نجوشد).
زعفران و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و شربت را بگذارید نیمه گرم شود.
شربت را به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ترحلوا را در ظرف بکشید و تزیین کنید.|بهونه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با عضو شورای سیاسی جنبش امل و نماینده پارلمان لبنان عنوان شد
بهروز افخمی در گفتوگو با «جامجم» از انگیزههای خود برای ساخت 90 دقیقه پایانی زندگی طیب گفت