جام جم سرا: یکی از دلایل این که بعضی دخترها به هیچ کدام از خواستگارهای شان علاقه مند نمی شوند، دیدگاه قالبی آن ها درباره ازدواج است. این که دختری منتظر باشد پسری با داشتن تمام ملاک های مورد نظرش به خواستگاری او بیاید، اگر نگویم غیر ممکن است، باید بگویم که احتمالش بسیار پایین است. در ادامه به چندین دلیل علاقه مند نشدن و راه حل آن اشاره خواهیم کرد.
دخترها باید این را بپذیرند که به احتمال زیاد خواستگارهای شان با ملاک هایی که در ذهن آن ها است، تفاوت هایی دارند. آن ها باید بدانند که هر فردی با ویژگی های خاص خودش به خواستگاری می آید بنابراین توقع این که، فردی همه معیارهای مورد نظر را داشته باشد، منطقی نیست.
*دوستی ها و روابط نامناسب دختر و پسرها قبل از ازدواج هم می تواند در علاقه مند نشدن تاثیر داشته باشد. یعنی ممکن است دختری به دلیل ارتباطی که قبلا با پسری به قصد ازدواج داشته ولی به دلایلی موفق نشده است، دیگر هیچ وقت به فرد دیگری به عنوان همسر آینده اش علاقه مند نشود.
*گاهی ممکن است دختر، از مردها ذهنیت مناسبی نداشته باشد. مثلا از یکی از مردان فامیل، رفتار ناشایستی دیده است و حالا فکر می کند همه مردها همان گونه هستند؛ بنابراین این ذهنیت که مردها، همه مثل هم هستند اشتباه است.
*بعضی دخترها به دلیل نداشتن شناخت کافی از خصوصیات فردی خود، به هیچ کدام از خواستگارهایشان علاقه مند نمی شوند و انتخاب برای شان خیلی سخت می شود. چنین دخترهایی باید تلاش کنند تا جایگاه و نقش خودشان را در زندگی پیدا کنند.
* جذابیت های ظاهری نباید به تنهایی ملاک ازدواج قرار بگیرد. گاهی اوقات دخترها فقط به جذابیت ظاهری خواستگار توجه می کنند و به فهم و کمالات او توجهی ندارند. توجه بیش از حد به زیبایی ظاهری هم می تواند مانعی در علاقه مند شدن باشد.
* فراموش نکنیم که عشق نباید به هوس یا گرایش های آنی آلوده شود. تصور بعضی جوان ها از عشق این است که هر فردی بتواند توجه ما را جلب کند، ما را عاشق خودش کرده است. برای یک ازدواج موفق، عشق یک ملاک اصلی و کافی نیست و باید این جمله اشتباه عاشق شدن در نگاه اول را فراموش کرد.
* دخترها نباید فراموش کنند که در سن زیر 18 سال، عشق ها معمولا احساسی است و از 20 سالگی به بعد، دختر تقریبا به بلوغ عقلی و اجتماعی می رسد و عشق هایش دیگر خیلی احساسی نیست و بیشتر از تفکر ناشی می شود. در سن های بالا، دخترها بیشتر تلاش می کنند تا عاقلانه تصمیم به ازدواج بگیرند و بعد از آن عاشق شوند که البته افراط در بررسی عقلانی خواستگارها، انتخاب شان را سخت تر می کند.(عباسعلی براتی- کارشناس و مشاور خانواده/خراسان)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد
ما فراوون دختر داریم كه هیچكسی رو لایق خودشون نمیدونن كه حرف بزنن چه برسه رابطه برقرار كنن