طرز تهیه غذای محلی: اشکنه اراکی

مواد لازم برای چهار نفر:تخم‌مرغ: پنج عدد، آرد: سه قاشق غذا‌خوری، فلفل و زردچوبه و نمک: به اندازه لازم، روغن: به اندازه لازم، پیاز: یک عدد متوسط، شوید خشک: یک قاشق سوپ‌خوری
کد خبر: ۶۶۸۰۲۵

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید آرد را هم اضافه کنید و به همراه زردچوبه آنها را هم تفت دهید. به اندازه پنج تا شش لیوان آب را به آرامی روی آرد سرخ شده بریزید و مرتب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود. فلفل و نمک و شوید خشک را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. چهارعدد از تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب به هم بزنید وکم کم به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند و غذا به غلظت مناسب برسد. تخم‌مرغ پنجم را نیمرو کنید. و بعد از کشیدن اشکنه در ظرف مناسب، تخم‌مرغ نیمرو شده را به عنوان تزئین، روی آن قرار دهید و سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها