محققان بر این باورند حس کردن کربوهیدراتها مرکز شادی مغز را تحریک کرده و دلیل نامطبوع بودن غذاهای رژیمی را توضیح میدهد.
با مطالعه 10 شرکتکننده در نیوزیلند و استفاده از تصویربرداری مغزی، تیم علمی دریافت، کربوهیدرات ها نواحی از مغز را فعال میکنند که تحت تاثیر شیرینیهای مصنوعی حتی زمانی که فقط مزه میشوند، قرار نمیگیرند.
دکتر «نیکلاس گرانت» از گروه علوم تمرینی و ورزشی مرکز تحقیقات مغز دانشگاه اوکلند، گفت: زبان، اندام حسی با توانایی بسیار بیشتر از آنچه تصور میشود، است و کربوهیدراتها را از شیرینیهای مصنوعی تشخیص میدهد.
حس ششم موجود در زبان برای شناسایی کربوهیدراتها، علت واکنش سریع ورزشکاران به این مغذیها و همچنین جنبههای اختلالات خوردن غیرکنترل شده را توضیح میدهد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ