دکتر نادیه بنیاسدی گفت: زندگی مدرن و پرمشغله به افراد این امکان را نمیدهد تا هفتهای پنج روز ورزش کنند با این حال بالا بردن آمادگی جسمانی تا حدودی میتواند سلامت رودهها را تامین کند.
وی افزود: همیشه میتوان جایی برای ورزش در برنامه روزانه پیدا کرد بعنوان مثال پیاده روی و دویدن که این نوع ورزشها نیاز به تجهیزات خاصی ندارند ضمن اینکه انجام این فعالیتها جریان خون را به رودهها بیشتر میکند و کارایی سیستم گوارش را افزایش میدهد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه پیادهروی ورزشی ملایم و بدون خطر است، گفت: پیادهروی سریع یا دویدن ممکن است به زانوها و مفاصل فشار بیاورد که برای جلوگیری از این مشکل باید بر سطح صافتری تمرین کرد.
بنیاسدی افزود: کسانی که مشغله فکری دارند نمیتوانند ادعای سلامتی داشته باشد زیرا این افراد بیشتر دچار یبوست، سوء هاضمه، دل پیچه، درد معده و بواسیر، اختلالات عصبی مثل سردرد، سنگینی سر، بیخوابی میشوند البته عدم تعادل مزاج در افرادی که مشغله فکری دارند، معمولاً با اختلال هضم شروع میشود.
این فوق تخصص گوارش گفت: غذاهای پرانرژی مثل مواد چرب و شیرینی برای افرادی که فعالیت فکری دارند، کمتر باید مصرف شود چرا که فعالیت بدنی آنان کمتر است و سوخت و ساز بدنشان نیز کاهش پیدا میکند و در نهایت موجب چاقی میشود ضمن اینکه این افراد نباید به مدت طولانی گرسنه بمانند.
پرهیز از فعالیت فکری زیاد در شب
وی افزود: فعالیت فکری زیاد در شب توصیه نمیشود به خصوص اگر مداوم باشد؛ زیرا سکون ذهنی در شب بسیار حائز اهمیت است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پایان خاطرنشان کرد: افراد باید هنگام مطالعه، استراحت کوتاهی داشته و قدم بزنند و یا فعالیتهای دیگری مثل نقاشی انجام دهند زیرا این کار باعث استراحت ذهنی آنان میشود.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد