جام جم سرا:
طرز تهیه:
موز پوره شده را با نصف قالب کره تفت دهید. ۱۰ دقیقه بعد پودر قند را به آن اضافه کنید. آرد را نیز تفت دهید تا رنگ آن متمایل به قهوه ای شود. نصف کره دیگر را در ظرف آرد تفت داده شده اضافه کرده، موز تفت داده شده را نیز به آرد اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا موز و آرد کاملا در هم آمیزند. پس از آن، محتویات را از روی حرارت بردارید و در ظرفی دیگر بریزید و سطح آن را با قاشق، درست مثل حلواهای دیگر صاف کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن برشهایی بر اساس سلیقه به شکل لوزی یا مربع در آن ایجاد کنید. حلوای موزتان آماده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: