جام جم سرا:
مواد لازم:
نعناع تازه: ۳-۴ ساقه
بابونه خشک: ۴ قاشق چای خوری
آب جوشیده: ۳ پیمانه
طرز تهیه:
نعناع و بابونه را در قوری یا ظرف مناسبی ریخته، آب جوشیده را روی آن بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، اجازه دهید برای ۴ دقیقه بماند. در صورت تمایل برای افزودن طعم چای، این مدت زمان را به پیش از ۴ دقیقه افزایش دهید. سپس آن را صاف کرده و نوش جان کنید.
در صورت عدم دسترسی به نعناع تازه، میتوان از قاشق چای خوری نعناع خشک به جای آن استفاده نمود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد