محققان مرکز پزشکی دانشگاه «راش» آمریکا با مطالعه بر روی موش ها متوجه شدند که این ماده شیمیایی زمانی که وارد مغز آنها می شود، کاهش پروتئین هایی که به محافظت از سلول ها، نرون ها و تقویت موتور حرکتی کمک می کند، متوقف می سازد.
پروفسور «کالیپادا پاهان» گفت: قرن هاست که دارچین در سراسر جهان به صورت ادویه مصرف می شود.
وی افزود: این ادویه به طور بالقوه یکی از بی خطر ترین رویکردها برای توقف پیشرفت بیماری در بیماران پارکینسونی است.آزمایش ها نشان داده که دارچین سیلان که خالصتر است بهتر می تواند بیماری پارکینسون را متوقف سازد.
بر اساس این این مطالعه، دارچین بعد از مصرف به ماده شیمیایی «بنزوات سدیم» تبدیل و وارد مغز می شود و با متوقف کردن کاهش پروتئین های «پارکین» (Parkin) و DJ-1، از سلول های عصبی محافظت می کند، سطح انتقال دهنده های عصبی را عادی می سازد و باعث تقویت عملکرد موتور حرکتی در موش های مبتلا به پارکینسون می شود.
پروفسور پاهان گفت:درک چگونگی کار این بیماری برای ساخت داروهای موثری که از مغز محافظت می کند و پیشرفت پارکینسون را متوقف می سازد، مهم است.(ایرنا)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد