طرز تهیه:
۱- آرد نول، پودر قند و نیمی از نمک را در ظرفی، مخلوط و الک کنید. کره را به آن افزوده و با دست ورز دهید تا خمیر شبیه تکههای پودر سوخاری شود، سپس یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کرده و به آرامی با سرِ انگشت، ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
۲- خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
۳- خمیر سردشده را با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و آن را داخل قالب تارت قرار داده و اضافی آن را بگیرید، سپس با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید.
۴- خمیر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و روی آن، مقداری لوبیا یا برنج بریزید و به مدت ۱۰تا ۱۵دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید. پس از این مدت، فویل و لوبیا را از روی تارت بردارید و آن را مجدداً داخل فر برگردانید و پخت را به مدت پنج دقیقه دیگر ادامه دهید.
۵- در این فاصله، بقیه تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید، سپس رنده پوست پرتقال، آب پرتقال، رنده پوست لیموترش، آب لیموترش، خامه صبحانه و بقیه نمک را به آن افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی خاصل شود.
۶- خمیر تارت آماده شده را از فر خارج کرده، مایه آماده شده را روی آن بریزید و با پشتِ قاشق، سطح آن را صاف کنید، سپس آن را مجدداً به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد.
۷- پس از پخت، تارت را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۳۰دقیقه در دمای محیط بماند تا کاملاً خنک شود، سپس آن را برش داده و با حلقههای لیموترش، تزیین و سرو کنید. (هفتگی)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد