جام جم سرا:
طرز تهیه:
هندوانه را با شکر و گلاب و یخ در همزن (میکسر) کاملاً با هم مخلوط کنید.
لیمو ترش را به قطعات ریز تقسیم کنید.
آن را کمی له کنید و در آب هندوانه بچکانید.
برشی از آن را برای تزئین روی لبه لیوان بگذارید و نوش جان فرمایید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد