جام جم سرا:
طرز تهیه:
هندوانه را با شکر و گلاب و یخ در همزن (میکسر) کاملاً با هم مخلوط کنید.
لیمو ترش را به قطعات ریز تقسیم کنید.
آن را کمی له کنید و در آب هندوانه بچکانید.
برشی از آن را برای تزئین روی لبه لیوان بگذارید و نوش جان فرمایید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: