آموزش آشپزی

طرز تهیه کیک آلو و هلو

مواد لازم (برای ۵ نفر) - کره: ۱۸۰ گرم-آلو: ۶ عدد- هلو: ۱ عدد- تخم مرغ: ۴ عدد- شکر: ۱۸۰ گرم- آرد: ۲۲۰ تا ۲۴۰ گرم- وانیل: چند قطره به مقدار دلخواه خودتان- شیر: ۱۰۰ میلی لیتر (۱ استکان) - بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق مرباخوری- جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری.
کد خبر: ۷۳۳۱۴۶

طرز تهیه کیک آلو و هلو

جام جم سرا:

طرز تهیه:

قالب مورد نظر را با کمی کره چرب و روی کره را خوب با شکر قهوه‌ای بپوشانید (این کار برای کاراملی کردن صورت می‌گیرد و نیاز به پاشیدن آرد نیست).
شش عدد آلو را نصف کرده روی شکر ته قالب بچیند و سه عدد آلو و یک عدد هلو را ریز خرد کنید و برای داخل کیک و کنار بگذارید.

حتما بخوانید : طرز تهیه پیراشکی بازاری ، سریع و آسان 

                    طرز تهیه پیراشکی گوشت


١٨٠ گرم شکر را با ١٨٠ گرم کره خوب با همزن بزنید تا مواد یکدست و کرم رنگ شود.
۴عدد تخم مرغ را یکی یکی به مواد اضافه کرده، خوب هم بزنید.
چند قطره وانیل یا وانیل شوگر اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید (می‌توانید مقداری پودر هل و دارچین هم به طور دلخواه به مایه کیک اضافه کنید).
فر را روشن کنید تا گرم شود. با حرارت ١٨٠ کافی است و باید دقت کنید که زیاد داغ نشود.
آرد (٢٢٠ تا ٢۴٠ گرم)، یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری جوش شیرین را سه بار الک کرده، کم کم با شیر به مواد اضافه و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شود.
آلو و هلو خردشده و کمی پودر بادام را به مواد بیفزاییید. هم بزنید و مایه را داخل قالب روی آلوهای چیده شده که ته قالب گذاشته بودید بریزید.
کیک را برای مرحله پخت در فر به مدت ۵٠ دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت و خنک شدن کیک آلو و هلو آن را وارونه کرده، سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها