طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و آنها را 2 بار الک کنید. شکر و تخممرغها و روغن را در ظرفی بریزید و آنقدر هم بزنید که کرم رنگشده و بعد شیر را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را افزوده و به آرامی مخلوط کنید. درصورتی که بخواهید میتوانید هر نوع اسانسی یا رنده پوست لیمو به آن اضافه کنید. ماهیتابه یا یک ظرف نسوز را چرب کنید و روی حرارت گذاشته و بعد از داغ شدن، مواد کیک را در آن بریزید و حرارت را کم کنید.
برای خواندن دستور پخت پیراشکی شیرینی کلیک کنید.
زیر ظرف را هم شعله پخشکن بگذارید و در آن را با یک پارچه تمیز به صورت دم کن ببندید. بعد از 15 دقیقه مواد خودش را کاملا گرفته و شما به آرامی کیک را در ظرف نسوزی به همان اندازه، که قبلا چرب شده باشد برگردانید. 15 دقیقه دیگر به آن زمان دهید و دقت کنید قطر مواد کیک بیش از پنج سانتیمتر نباشد، چون بعد از پخت دو برابر میشود.با پلو پز هم میتوانید به همین روش کیک تهیه کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: