تحقیقات پژوهشگران انگلیسی نشان داده است که مصرف حداقل 10 گوجهفرنگی در هفته تقریبا 20 درصد، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش میدهد.
گوجهفرنگی اثرات ضدسرطانی دارد و دارای لیکوپن و آنتیاکسیدان بسیار قوی است. البته تحقیقات قبلی پژوهشگران نیز فواید گوجه فرنگی روی سرطان پروستات را نشان داده بود، اما هماکنون مشخص شده که تاثیرات ضد سرطانی گوجهفرنگی همراه با حبوباتی مانند نخود فرنگی، لوبیا، عدس و سویا و بخصوص میوهها و سبزیجات بیشتر است.
این مواد غذایی باعث به دست آوردن انرژی میشود، قدرت بدنی را بیشتر میکند و باعث میشود که فعالیت بدنی بیشتر شود که این راهی مناسب برای پیشگیری از سرطان است.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد