نتیجه سه سال بررسی پژوهشگران روی حدود دو هزار زن ۵۰ تا ۷۹ سال نشان میدهد، افرادی که از روغنهای جامد برای طبخ غذا استفاده میکنند، بیش از دیگران در معرض خطر نابینایی هستند.
پژوهشگران پیش از این نیز ارتباط برنامه غذایی افراد با سلامت بینایی آنان را مطرح کرده بودند.
به گفته پژوهشگران، مصرف مواد غذایی غنی از چربیهای امگا -۳ مانند روغن زیتون و ماهیهای چرب بر خلاف چربیهای اشباع شده مانند روغنهای جامد، به حفظ بینایی افراد کمک میکند.
هم اکنون میلیونها نفر در جهان به نابینایی دچار هستند.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد