آدم‌های عجیب‌وغریبی که نماد پشتکار فردی در دنیای امروزند

پیگیر‌ترین آدم‌های دنیا

پشتکار و مقاومت صفت تحسین شده‌ برخی از انسان‌هاست اما در میان ما کسانی زندگی می‌کنند که این صفت را بسیار بیشتر از دیگران دارند. این مطلب نگاهی دارد به 8 نماد پشتکار فردی در دنیای امروز ما. انسان‌هایی که می‌توانند دهان شما را از تعجب تا مدتی باز نگه دارند.
کد خبر: ۷۴۰۹۵۸
پیگیر‌ترین آدم‌های دنیا
جادو پایانگ هندی یکی از این افراد است. کسی که در کودکی، در کنار رودخانه مشهور برهماپوترای هند، حیواناتی را دید که تلف شده‌اند و تحت تاثیر قرار گرفت و از آن روز به تنهایی تلاش کرد یک جنگل و بلکه یک اکوسیستم در آن منطقه ایجاد کند. کار به جایی رسید که او حشراتی را هم از بیرون به این منطقه وارد کرد و حالا، در کنار همه فعالیت‌های ضد محیط‌زیستی بشر می‌توان خوشحال بود که یک جوان هندی توانسته جنگلی بسازد که فقط یک نمونه از حیوانات آن گله 115 عددی فیل است.

دونالد آرگر، فرد دیگری است که پشتکار زیادی دارد. او که یک پزشک است برای پاسخ به یک سوال که تیتر مقاله علمی‌اش بوده 50 سال تلاش مستمر کرده است. او قصد داشته به این سوال پاسخ دهد که شکستن قلنج انگشتان باعث آرتروز می‌شود یا نه. او طی این 50 سال هر روز و نهایتا برای 36 هزار و 500 بار این کار را کرد و حالا توانسته ثابت کند که لزوما چنین کاری به آرتروز در انگشتان نخواهد انجامید. او برای انجام چنین کاری توانسته نوبل ایگ که به تحقیقات علمی نامعمول داده می‎‌‌شود را هم کسب کند.

پستچی فرانسوی هم که در سده 1800 می‌زیسته به یاد آرزوهای کوچکش، با سنگ‌هایی که در مسیر رساندن نامه‌ها به مردم جمع می‌کرده؛ کاخی ساخته است. ایده این کار وقتی دوباره به ذهن این پستچی رسید که روزی با سنگی برخورد کرد و از روی دوچرخه‌ نامه‌رسانش افتاد. او البته تلاش کرد که در همین کاخ هم به گور سپرده شود ولی قانون فرانسه این اجازه را به او نداد. با این حال نام او و 33 سال تلاش و پشتکار برای ساخت چنین سازه‌‎ای در اذهان باقی مانده است.

در مارس 1965 یک مرد آمریکایی تصمیم گرفت زنجیره‌ای از آدامس ایجاد کند. این کار در آن زمان، نوعی مد در امریکا بود. از آن تاریخ تا مارس سال 2014 یعنی همین اسفند گذشته و به عبارتی در طول 40 سال، او توانسته نزدیک به 24 کیلومتر آدامس را به هم بچسباند. بیش از یک میلیون و 800 هزار آدامس، این زنجیره را برای گری داشل تشکیل داده‌ است.

پشتکار دیگر را از یک استرالیایی و یک اتریشی بشنوید که اولی در طول 26 سال، با جمع کردن کرک بدن خود در قسمت ناف، 22 کیلوگرم از این ماده زائد را برای خود نگهداری کند و دومی برای تحقیق علمی خود طی سه سال، 503 نمونه از این ماده را جمع‌آوری کرده و در نهایت متوجه شده کرک ناف نه فقط از الیاف بدن بلکه از چربی، گرد و غبار و البته پوست‌های مرده هم تشکیل شده است. با این حال، حتی تصور انجام چنین پژوهش علمی هم برای برخی مشمئزکننده است!

اما یک پیرزن کره‌ای که همیشه آرزو داشته یک گواهینامه رانندگی به دست بیاورد ولی تا شصت سالگی برای این کار اقدام نکرده هم در فهرست مقاوم‌ترین افراد جهان است. علت این است که او در شصت سالگی پروسه اخذ گواهینامه را آغاز کرده و پس از 949 بار رد شدن در امتحان آیین‌نامه بالاخره توانست این امتحان را با موفقیت پشت سر بگذارد و از آن سو هم پس از چهار بار رد شدن در امتحان شهری گواهینامه خود را دریافت کند. البته این فرد پس از این قبولی توانست نماد پشتکار در کره شود و حتی در برخی تبلیغات بازرگانی هم حضور داشته باشد.

از هلن کلر، کسی که توانست با وجود بیماری‌ای که در 18 ماهگی گرفته بود و کر و لال شده بود و البته با کمک معلم خود یعنی آن سولیوان و با استفاده از یک متد آموزشی تصویری، خواندن و نوشتن را بیاموزد و حتی بعدها کتاب بنویسد به عنوان یکی دیگر از افراد مقاوم و باپشتکار جهان یاد می‌کنند. از آن سو هم باید از زنی یاد کرد که چهار سال مداوم یک لباس تنگ را حتی در هنگام خواب هم پوشید تا بتواند شکم خود را کوچک‌کند و اندام متناسب‌تری داشته باشد. اما آخرین نماد پشتکار در جهان، نه یک انسان که یک گربه است. گربه‌ای که تقریبا هر روز از ساکنان محله‌‎ای که در آن ساکن بوده وسایل شخصی‌شان مثل لباس یا کفش را دزدیده است. گفته شده که بیش از 600 کالا توسط این گربه به سرقت برده شده است. شاید اگر او یک انسان بود حالا به حبس ابد محکوم شده بود.

صد البته که به این افراد می‌توان دیگرانی را هم افزود. فارغ از همه آنهایی که می‌توانند نمادی برای پشتکار و تلاش باشند و الان در این فهرست نیستند، بد نیست از آدم‌های عادی هم که راهی را رفتند که در آن تلاش و پشتکار و صبر بوده قدردانی کرد تا در نهایت بتوان این ارزش‌ها را در میان همگان مشاهده کرد.

مصطفی مسجدی آرانی / چمدان (ضمیمه آخر هفته روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها