شیرین ابوالقاسمی در گفتوگو با مهر افزود: سازمان محیط زیست با عنوان همراه طرح زاگرس و تسهیلگر برنامه اقدام ملی مبارزه با خشکسالی بلوطهای غرب منصوب شده، اما اجرا و مدیریت این برنامه به عهده سازمان جنگلها و مراتع است.
به گفته وی، گر چه هماکنون منابع اعتباری این طرح تعیین و پایدار شده است، اما شورای عالی محیط زیست تکلیف کرده تا زمانی که این برنامه اقدام تعریف نشود، منابع اعتباری به آن اختصاص نیابد.
مدیر طرح ملی حفاظت از بلوطهای زاگرس اظهار کرد: اعتباری که برای برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت این طرح در نظر گرفته شده براساس آنچه که سازمان جنگلها اعلام کرده هزار میلیارد تومان است.
ابوالقاسمی تصریح کرد: اقدامات مختلفی برای اجرای این طرح از جمله عملیات بهداشتی و پاکسازی مناطقی که آلوده هستند از یک سو و از سوی دیگر عملیات زیربنایی برای کشت بلوطها آغاز شده است.
وی عنوان کرد: آنچه که مهم است این است که کشت بلوط در جنگلهای زاگرس بایستی در عرصه انجام شود، زیرا کشت نهالهای بلوط در خزانه و انتقال آن به عرصه جوابگوی احیای جنگلهای زاگرس نخواهد بود.
مدیر طرح ملی حفاظت از بلوطهای زاگرس یادآور شد: این طرح بسیار دشوار است و قبل از هر چیز باید نسبت به رفع تعارض در جنگلهای زاگرس، خروج دامها، مدیریت منابع آب و ساماندهی جوامع محلی که زندگی آنها وابسته به جنگلهای زاگرس است برای مدیریت کشاورزی پایدار در این منطقه اقدام شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب