به نقل از پایگاه خبری یورک الرت، محققان موسسه علوم پزشکی چین به سرپرستی دکتر توایانگ چن و دانشمندان آمریکایی اعلام کردند تلقیح این واکسن در نوزادان، خطر ابتلا به سرطان کبد، به میزان ۸۴ درصد کاهش مییابد و همچنین مرگ ناشی از ابتلا به سرطان تا ۷۰ درصد کم خواهد شد.
هنگامی که سلولها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست میدهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافتهای سالم میشود و در نهایت، سرطان ایجاد خواهد شد. از اجتماع این سلولهای سرطانی و تخریب سلولهای بافتهای سالم توده ای به نام تومور ایجاد میشود. اگر تومور به لایهای محدود ختم شود و به سایر بافتها و ارگانها سرایت نکند تومور خوش خیم (غیرسرطانی) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافتها و ارگانها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده میشود.
برخی از شکلهای سرطان متاستاز (Metastasize) میکنند به این معنی که خصوصیت تهاجمی پیدا کرده و به سایر بافتهای بدن، عمدتا از طریق خون و لنف، سرایت میکنند و تومورهای جدیدی را ایجاد میکنند.
تاکنون بیش از یکصد نوع سرطان شناسایی شده است و این سرطانها در هر قسمتی از بدن میتواند تظاهر پیدا کنند. مرگ ناشی از سرطان در سال دو هزار و پنج، هفت میلیون و ششصد هزار نفر بوده است که سیزده درصد از کل پنجاه و هشت میلیون مرگ در سراسر جهان را به خود اختصاص میدهد. (واحد مرکزی خبر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد