طرز تهیه:
ابتدا سبزی را بشویید و خرد کنید. سیر و پیاز را هم ریز خرد کرده و تفت دهید. آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد سبزی و نمک، فلفل و زرد چوبه را هم افزوده و خوب مخلوط کرده و سرخ کنید.
حدود سه لیوان آب روی مواد بریزید و بگذارید جوش بیاید. ماهی را هم از قبل پاک کرده، بشویید و به تکههای کوچک برش بزنید. وقتی سبزی قلیه در حال جوشیدن بود، تکههای ماهی را در آن بیندازید.
تمبر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را صاف کرده به خورش اضافه کنید. نمک و فلفل و میزان ترشی خورش را با میل خود میتوانید بیشتر کنید و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.لازم به ذکر است که ماهی را میتوانید کمی سرخ کرده یا خام در خورش استفاده کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ