بازار تلویزیونهای هوشمند روزهای اخیر تحت تاثیر یک جمله دو پهلو درباره قوانین حفظ حریم خصوصی مربوط به تلویزیونهای هوشمند سامسونگ بود. این شرکت در بخشی از تبلیغات تلویزیونهای خود از یک سیستم تشخیص صدا خبر داده بود که به ضبط مکالمات و ارسال آنها به یک طرف سوم مربوط میشد.
همین کافی بود تا بسیاری از رسانهها و کارشناسان این جمله را یک هشدار برای نقض حریم خصوصی بدانند. توفان رسانهای که خبر سرک کشیدن تلویزیونهای سامسونگ در زندگی خصوصی کاربران و گوشدادن به تمام حرفهایشان را منتشر میکرد، بهشدت آن افزوده شد تا جایی که این شرکت کرهای را به ارائه پاسخی مستقیم مجبور کرد.
سامسونگ در پاسخ به پرسشهای مشتریان و افکار عمومی اعلام کرده سیستم هوشمند تشخیص صدا بهصورتی برنامهریزی شده که فقط با عبارات مشخص که در کنترل تلویزیون کاربرد دارد، فعال میشود و آنچه برای فرامین صوتی دریافت شده نیز ضبط یا ارسال نمیشود. ویژگی فرمان صوتی از طریق کنترل از راه دور هم باید از سوی خود کاربر فعال شود و تلویزیون تمام مکالمات اطراف خود را ثبت و ارسال نمیکند. مدیران سامسونگ این کار را بیدلیل، احمقانه و پرهزینه دانسته و اعلام کردهاند گوش دادن به حرفهای خصوصی کاربرانشان هیچ منفعتی برای این شرکت ندارد. با این وصف، طرفداران رمان سیاسی جورج اورول، 1984، میتوانند کمی آسوده باشند، زیرا انگار هنوز برادر بزرگ کسی را نمیپاید!
کلیک (ضمیمه یکشنبه روزنامه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد