طرز تهیه: برای تهیه مارمالاد بهتر است از همه قسمتهای میوه استفاده شود. پرتقالها را به چند تکه برش بزنید و در یک ظرف بریزید و با کمی آب بجوشانید و له کنید. شکر و پودر ژلاتین را اضافه کنید و بگذارید قوام بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در شیشه بریزید. این نوع مارمالاد چون با پوست پخته شده، کمی تلخ است. در صورتی که نخواهید تلخی را حس کنید، میتوانید پوست آن را کنده و آن را رنده کنید و چند بار پوست رنده شده را بجوشانید و تلخی آن را بگیرید. بعد با میوه پخته و آنها را له و بعد، پودر ژلاتین و شکر را اضافه کنید. برای تهیه مارمالاد به جای آب، میتوان از آب پرتقال استفاده کرد.
مارمالاد سیب و هویج
سه عدد سیب و سه عدد هویج را رنده کرده و آنها را بپزید و له کنید. بعد نصف قاشق چایخوری پودر هل به آن اضافه کنید. شکر و پودر ژلاتین را هم افزوده و بعد از قوام آمدن، بگذارید سرد شده و در شیشه در بسته و جای خنک نگهداری کنید .از این مارمالادها، برای لابهلای انواع شیرینی مربایی و تزئین روی کیک و پای میوه استفاده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد