آموزش آشپزی

طرز تهیه زیره‌ پلو

جام جم سرا: ‌ مواد لازم- لپه: نصف لیوان، زیره: ۲ قاشق غذا‌خوری، گوشت: نیم کیلو، پیاز: یک عدد، زعفران آب کرده: ۲ تا ۳ قاشق غذا‌خوری، برنج: ۵ پیمانه، پیاز سرخ شده: ۴ قاشق غذا‌خوری، ادویه پلویی، نمک و فلفل: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۸۵۴۰
طرز تهیه زیره‌ پلو

طرز تهیه:

گوشت را با یک عدد پیاز خرد کرده، مانند پخت چلو گوشت‌ بپزید. لپه را هم جدا بپزید و آب آن را صاف کنید و با پیاز سرخ شده و ادویه‌ها و زعفران و نمک و روغن و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و بگذارید آب آن تبخیر شده و به روغن بیفتد. برنج را در آب بریزید و روی حرارت بجوشانید. زیره را در پارچه توری بریزید و اطراف آن را جمع کرده، گره بزنید و در برنج در حال جوش بیندازید. بعد از مرحله آبکش زیره را در آورید و کف قابلمه را روغن بریزید و زرد چوبه به آن اضافه کرده، برای ته‌دیگ از کنجد و سیب‌زمینی استفاده کنید. بعد برنج را در قابلمه بریزید و آن را دم بگذارید و پس از دم کشیدن در دیس کشیده و از مواد گوشتی لابه‌لای برنج بکشید و نوش جان کنید. روی دیس پلو را هم می‌توانید با پیاز سرخ شده و زعفران تزئین کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها