به گزارش جام جم کلیک: مارک روبر، یکی از مهندسان پیشین ناسا مدام اشتهایش کور میشد، زیرا غذایی که درون مایکروفر میگذاشت یا خیلی داغ بود یا سرد!
همین مساله باعث شد او به فکر بیفتد تا لقب مخترع را هم به خود نسبت دهد. اما چگونه؟ او با وسایل ابتدایی، اجاق مایکروفری ساخته که در سقف آن یک لنز اینفرارد وجود دارد که غذا را رصد میکند و متوجه گرم شدن تمام قسمتهای آن میشود.
اطلاعات بهدست آمده در یک نمایشگر روی در اجاق همان طور که در تصویر مشاهده میکنید، نمایش داده میشود و از رنگ آبی (غذای سرد) به رنگ سرخ (آماده برای خوردن) درمیآید.
کلیک (ضمیمه یکشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی