به گزارش جام جم کلیک: مارک روبر، یکی از مهندسان پیشین ناسا مدام اشتهایش کور میشد، زیرا غذایی که درون مایکروفر میگذاشت یا خیلی داغ بود یا سرد!
همین مساله باعث شد او به فکر بیفتد تا لقب مخترع را هم به خود نسبت دهد. اما چگونه؟ او با وسایل ابتدایی، اجاق مایکروفری ساخته که در سقف آن یک لنز اینفرارد وجود دارد که غذا را رصد میکند و متوجه گرم شدن تمام قسمتهای آن میشود.
اطلاعات بهدست آمده در یک نمایشگر روی در اجاق همان طور که در تصویر مشاهده میکنید، نمایش داده میشود و از رنگ آبی (غذای سرد) به رنگ سرخ (آماده برای خوردن) درمیآید.
کلیک (ضمیمه یکشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد