به گزارش جام جم کلیک: مارک روبر، یکی از مهندسان پیشین ناسا مدام اشتهایش کور میشد، زیرا غذایی که درون مایکروفر میگذاشت یا خیلی داغ بود یا سرد!
همین مساله باعث شد او به فکر بیفتد تا لقب مخترع را هم به خود نسبت دهد. اما چگونه؟ او با وسایل ابتدایی، اجاق مایکروفری ساخته که در سقف آن یک لنز اینفرارد وجود دارد که غذا را رصد میکند و متوجه گرم شدن تمام قسمتهای آن میشود.
اطلاعات بهدست آمده در یک نمایشگر روی در اجاق همان طور که در تصویر مشاهده میکنید، نمایش داده میشود و از رنگ آبی (غذای سرد) به رنگ سرخ (آماده برای خوردن) درمیآید.
کلیک (ضمیمه یکشنبه روزنامه جام جم)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد