به گزارش الجزیره، پس از آنکه «گری هربرت» فرماندار ایالت یوتا قانونی را امضا نمود که مجوز لازم برای استفاده از روش تیرباران برای اعدام را صادر کرده است، مقامهای این ایالت میتوانند در صورت عدم دسترسی به روش تزریق داروی مرگبار، از این روش برای اعدام محکومان استفاده کنند.
هربرت در این باره تأکید کرد که روش اعدام با تیرباران کمی مخوف است ولی یوتا نیاز به روشی پشتیبان برای اعدام دارد تا در صورت کمبود داروهای مرگبار، از این روش برای اعدام استفاده کند.
مارتی کارپنتر سخنگوی فرماندار یوتا نیز در ادامه تصریح کرد: ما هر کسی را که مرتکب جنایت فجیع مانند قتل شود با مجازات اعدام، پشیمان خواهیم کرد. البته ما ترجیح میدهیم تا از روش اولیه خود یعنی تزریق داروی مرگبار برای اعدام محکومان استفاده کنیم.
تصویب مجازات تیرباران نشانه دیگری از کمبود داروی مرگبار در ایالتهای آمریکا و مشکلات و چالشهای مربوط به آن است. یوتا نیز مانند سایر ایالتهای آمریکا بهدنبال سایر روشها غیر از تزریق داروی مرگبار برای اجرای مجازات اعدام است.
مخالفان مجازات تیرباران بر این باورند که این روش اعدام کاملاً وحشیانه است. اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا نیز اعلام کرده است که تصویب مجازات تیرباران نوعی بازگشت به عقب بوده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد