پس شکی نیست در مواجهه با حوزه زنان باید دست به اولویتبندی مسائل زد و من معتقدم ارتقای آگاهی و تلاش برای رشد فرهنگی زنان در راس نیازهای آنها قرار دارد. زنان باید اطلاعات بیشتری در مورد جایگاه خود، ارتباط با خانواده و نیز رابطه با جامعه فرا بگیرند تا به رشد انقلاب، اجتماع و نسل آینده کمک کنند.
موضوع دیگری که به اندازه آگاهسازی مهم است، توجه به نقش زنان در ثبات خانواده است. شورای فرهنگی اجتماعی زنان به دنبال تامین و تسهیل ازدواجهای آگاهانه و مسئولانه است، همچنین پیگیر پایداری و استحکام خانوادهها. سال 93 تمرکز این شورا و نیز شورای عالی انقلاب فرهنگی بیشتر بر این موضوع بود و تعالی خانواده و جمعیت، آموزش خانوادهها و پیشگیری از طلاق در صدر مهندسی فرهنگی و گفتمانسازی این دو نهاد قرار داشت. البته مسائل حقوقی و فرهنگی زنان بویژه اشتغال آنها هم مد نظر بود، اما در حوزه فرهنگسازی برای ازدیاد نسل موفقیتهای بیشتری حاصل شد و خانوادهها با وجود تنگناهای معیشتی، دغدغههای جمعیتی را درک کردند و با نظام همراهی کردند.
پس حالا که مردم بویژه زنان ثابت کردهاند که اهل همراهی هستند جامعه نیز موظف است زمینهای را فراهم کند تا زنان در کمال سلامت و شادابی هم وظایف خانوادگیشان را ایفا کنند و هم در جامعه حضوری موثر داشته باشند.
کبری خزعلی - رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر