طرز تهیه: مرغ را ریز خرد کنید با کمی نمک مزهدار کنید و بعد تفت دهید. بقیه مواد را هم نگینی خرد کنید و همراه شوید و جعفری و نمک و فلفل و آویشن در یک ظرف مناسب بریزید. تخممرغها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شوند. روغن مایع را با ماست مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. آرد را همراه بکینگ پودر 2 بار الک کنید و کمکم به مواد افزوده و همچنانهم بزنید تا خمیری شبیه مواد کیک حاصل شود. در این مرحله قالب کیک را چرب کنید و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا گرم شود.مواد را در قالب کیک بریزید و در فر که از پیش گرم شده، به مدت 50 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد گذاشته تا کاملا روی آن طلایی شود و بعد از پختن، آن را در یک دیس مناسب برگردانید و روی آن را با سس کچاب، چند برش گوجه و خیار تزئین کنید و برش بزنید و میل نمایید. این غذا را به عنوان شام هم میتوانید سرو کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد