ته‌چین بادمجان و مرغ

مواد لازم: بادمجان: پنج عد مرغ: 200 گرم برنج: پنج پیمانه زعفران: یک قاشق چایخوری ماست: دو لیوان زرده تخم‌مرغ: 4 عدد پیاز داغ: دو قاشق غذاخوری زرشک: دو قاشق غذاخوری شکر: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم
کد خبر: ۸۱۲۹۰۱
ته‌چین بادمجان و مرغ

طرز تهیه: ابتدا بادمجان‌ها را پوست بگیرید و سپس به صورت حلقه‌ای خرد کنید و به مدت دو ساعت در آب و نمک قرار دهید. این کار باعث می‌شود تا بادمجان‌ها هنگام سرخ شدن روغن کمتری را جذب کنند.

مرغ را بشویید و با کمی نمک آب‌پز کنید. در این مرحله آب را به جوش بیاورید و برنج شسته شده را داخل آن بریزید. همزمان با نیم‌پز شدن برنج، بادمجان‌ها را سرخ کنید. در یک ظرف جداگانه ماست را به همراه زرده تخم‌مرغ و زعفران خوب هم بزنید.

برنج را آبکش کنید و با مخلوط ماست به هم بزنید. کف یک قابلمه نچسب روغن بریزید و یک‌سوم از مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید.

یک لایه مرغ روی برنج بریزید و یک لایه بادمجان روی آن بچینید. درنهایت مقداری زرشک که قبلا آن را با پیاز داغ و شکر تفت داده‌اید، روی مرغ و بادمجان بریزید.این کار را یک بار دیگر تکرار کنید و درنهایت آخرین بخش از برنج را ریخته و روی آن را صاف و فشرده کنید.

دقت داشته باشید که ته‌چین باید با شعله کم و در مدت زمان طولانی طبخ شود تا ته‌‌دیگ بهتری داشته باشید.

شما می‌توانید ته‌چین را در فر نیز درست کنید. برای این کار بعد از اتمام کار روی ظرف را یک لایه فویل بکشید و روی آن چند سوراخ ایجاد کنید تا خمیر نشود. برای پختن ته‌چین در فر آن را به مدت 50 دقیقه در درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

(چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۰۳:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
۰
۰
عالی
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها