آموزش آشپزی: طرز تهیه ته‌چین بادمجان

جام جم سرا- مواد لازم: قارچ خردشده: ۳۵۰ گرم، بادمجان: ۶ تا ۷ عدد متوسط، ماست چکیده: ۲ لیوان، تخم‌مرغ: ۴ عدد، زعفران حل شده: ۳ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم، پیاز: یک عدد، برنج: ۴ لیوان.
کد خبر: ۷۹۰۲۶۴
آموزش آشپزی: طرز تهیه ته‌چین بادمجان

طرز تهیه:

ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت قبل از پخت، با مقداری نمک خیس کنید. بادمجان‌ها را برش‌های حلقه‌ای بزنید و در آب و نمک بگذارید. بعد از یک ساعت درآورید، خشک کنید و سرخ کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. قارچ را اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید. ماست را در ظرفی ریخته و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و با همزن، خوب بزنید تا صاف و یکدست شود. نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید. نصف برنج پخته شده را به آن افزوده و مخلوط کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و مخلوط برنج و ماست را در قابلمه ریخته و آن را صاف کرده و بادمجان‌ها را روی برنج چیده و بعد قارچ را روی بادمجان بریزید و برنج سفید را روی آن ریخته و مجددا این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شده و در انتها کمی آن را فشرده کنید و روی آن روغن آبکرده بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه دم بگذارید. ته‌چین را در قابلمه نچسب درست کنید و پس از دم کشیدن، آن را برگردانیده و اطراف آن را با فلفل سبز و زیتون تزئین کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۵
نرم افزار موبایل
-
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۱
۰
۰
هستی: چه جالب. باید برم درستش كنم
نرم افزار موبایل
-
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۱
۰
۰
خوب بود
نرم افزار موبایل
-
۰۲:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۲
۰
۰
عالیییییییی
نرم افزار موبایل
-
۰۷:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
۰
۰
بسیار خوب
نرم افزار موبایل
-
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۱
۰
۰
عالیبییی
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها