کوکوی کاهو

مواد لازم: برگ کاهو: 10 عدد، بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری، دارچین: نصف قاشق چایخوری، زردچوبه: یک قاشق چایخوری، پودر سیر: 2 قاشق چایخوری، گردو: 2عدد خرد شده، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم، تخم‌مرغ: 2 عدد
کد خبر: ۸۱۹۰۴۱
کوکوی کاهو

طرز تهیه: برای تهیه این کوکو می‌توانید برگ‌های بیرونی کاهو که سبزتر و ضخیم‌تر هستند را انتخاب کرده و ریز خرد کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا کف کند. درنهایت ادویه‌ها و گردو را به کوکو اضافه کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن یک سمت، کوکو را پشت رو و درنهایت با تعدادی زیتون تزئین کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
برچسب ها: کوکو کوکوی کاهو
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها