کوکوی کاهو

مواد لازم: برگ کاهو: 10 عدد، بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری، دارچین: نصف قاشق چایخوری، زردچوبه: یک قاشق چایخوری، پودر سیر: 2 قاشق چایخوری، گردو: 2عدد خرد شده، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم، تخم‌مرغ: 2 عدد
کد خبر: ۸۱۹۰۴۱
کوکوی کاهو

طرز تهیه: برای تهیه این کوکو می‌توانید برگ‌های بیرونی کاهو که سبزتر و ضخیم‌تر هستند را انتخاب کرده و ریز خرد کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا کف کند. درنهایت ادویه‌ها و گردو را به کوکو اضافه کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن یک سمت، کوکو را پشت رو و درنهایت با تعدادی زیتون تزئین کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
برچسب ها: کوکو کوکوی کاهو
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها