طرز تهیه خمیر نان الویه با نان به شکل هویج:
شما میتوانید از این خمیر قیفی شکل برای پیتزا یا سالاد الویه و سالاد مرغ هم استفاده کنید.
1. خمیرمایه و شکر را مخلوط میکنیم و آب ولرم اضافه میکنیم و درب ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم ۱۰ دقیقه در یک جای گرم و تاریک مثل داخل کابینت بماند تا عمل بیاید.
2. شیر را کمی گرم میکنیم و با روغن و مایهخمیر فعالشده مخلوط میکنیم بعد آرد و نمک را مخلوط و الک کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
3. آرد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم و یک پارچه یا سلفون روی خمیر میاندازیم . به مدت ۲ ساعت میگذاریم در یک جای گرم تا حجم خمیر دو برابر شود.
4. بعد از خمیر گلولههای کوچکی برمیداریم و به شکل نوارهای بلند درمیآوریم قیف را کمی چرب کرده و نوارها را دور آن میپیچیم (تا بالای قیف نپیچید).
5. بعد روی خمیرها را زرده تخممرغ میزنیم میتوانید از زعفران دم کرده هم استفاده کنید. اینطوری نانهای خوشرنگ تری دارید.
6. قیفها را داخل فر از قبل گرم شده میگذاریم تا با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد. قیفها را سرپا در سینی فر بگذارید.
7. پس از پختن و سرد شدن سالاد الویه آماده شده را داخل قیف ریخته و با برگ تربچه یا کاهو یا کلم بروکلی تزئین کنید.
نکات
1) دوستان عزیز اگر قیف مخصوص در دسترستان نیست میتوانید با استفاده از فویل آلومینیوم (اگر ضخیم باشد بهتر است) قیف بسازید اگر داخل قیفها را با فویل پر کنید بهتر است زیرا دیگر هنگام پیچیدن خمیر تو رفتگی پیدا نمیکند.
2) اگر وقت یا حوصله خمیر درست کردن را ندارید میتوانید از پودر آماده خمیر پیتزا استفاده کنید.
3) بهتر است بعد از درست کردن خمیر آن را به قیفها بپیچید، قیفها را در سینی فر بگذارید و روی آن را نایلون بگیرید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر به عمل آید اینگونه هویجهای پوک تر و نرم تری خواهید داشت.(سوران)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد