این پودینگ سهرنگ را خیلی راحت و با کمک مایکروفر درست کنید تا این دستگاه دیگر جنبه تزئینی در آشپزخانهتان نداشته باشد. این پودینگ به دلیل داشتن تخممرغ سرشار از کلسیم است. اگر روی استحکام استخوانهای فرزندتان حساس هستید. هفتهای یکبار این پودینگ را درست کنید.
مواد لازم برای 3 یا 4 نفر :
4 .1 پیمانه آرد سفید
4 .1 پیمانه آرد ذرت
2 .1 پیمانه شکر
2 پیمانه شیر سرد
2 عدد زرده تخممرغ
نوک قاشق وانیل
60 گرم کره
1 قاشق پودر کاکائوی الک شده
1 قاشق نسکافه
1قاشق آب برای رقیق کردن نسکافه
طرز تهیه:
1. آردها را با شکر مخلوط کنید و شیر سرد را کمکم به آنها اضافه کرده، خوب هم بزنید. مواد را داخل پیرکس بریزید و در مایکروفر قرار داده و در بالاترین قدرت (صد درصد) به مدت سه تا چهار دقیقه زمان دهید تا غلیظ شود. در این مدت چند بار عملیات را متوقف کنید و مواد را هم بزنید تا به خوبی در شیر حل شده و گلوله نشوند.
2. زردههای تخممرغ را با وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی، هم بزنید تا رنگ مخلوط روشنتر شود. مایه آرد، شیر و شکر را که در بالا حرارت داده بودید به آرامی با زردههای زده شده مخلوط کنید تا زردهها کمی گرم شوند. مواد ترکیب شده را در مایکروفر قرار دهید و با قدرت پایین (60 درصد مایکرو) به مدت دو تا سه دقیقه بگذارید تا غلیظ شوند. باز مابین این مدت چند بار ترکیب را هم بزنید تا یکدست شود.
3. کره را به مواد اضافه کرده، آن را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را ساده (وانیلی) بردارید. یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط کنید و قسمت سوم را با نسکافه رقیق شده با آب طعمدار کنید.
4. برای سرو کردن میتوانید از لیوانهای پایهبلند یا بستنیخوری استفاده کنید. بعد از ریختن هرلایه به مدت پنج دقیقه صبر کنید تا کمی بسته شود و لایههای بعدی با یکدیگر مخلوط نشوند.قبل از سرو کردن باید پودینگ را به مدت 12 ساعت در یخچال نگهداری و خنک کنید.
(سیب سبز)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: