بلدرچین با سس انار و زرد آلو

مواد لازم: بلدر چین: 5 تا 6 عدد ، پودر گردو: یک لیوان ، گشنیز خرد شده: نصف لیوان ، رب انار: 2 قاشق غذا‌خوری ، زرشک: 2 قاشق غذا‌خوری ، زعفران آب کرده: 2 قاشق غذا‌خوری ، نمک و فلفل: به اندازه لازم ، سویا سس: 2 قاشق غذا‌خوری ، روغن زیتون: 2 قاشق غذا‌خوری، نمک و آبلیمو: به میزان لازم‌
کد خبر: ۸۲۰۷۸۷

بلدرچین با سس انار و زرد آلو

مواد لازم برای تهیه سس: رب انار: نصف لیوان ، زردآلو: 10 عدد ، شکر: 50 گرم ، آب لیمو: 2 قاشق غذا‌خوری ، آب: یک لیوان ، نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا آب و شکر را با زرد‌آلوها مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید و بجوشانید تا زرد‌آلو‌ها کاملا نرم و له شوند. بعد رب‌انار، آب‌لیمو، نمک و فلفل را هم افزوده و بگذارید غلیظ شده و سس را کنار بگذارید.

بلدرچین‌ها را هم تمیز کرده و داخل شکم آنها را کاملا خالی کنید و بشویید و با سس سویا و آب‌لیمو و زعفران، همه قسمت‌های بلدرچین‌ها را آغشته کرده و بعد با رب‌انار، گردو، گشنیز خرد شده و نمک و فلفل داخل شکم بلدر‌چین‌ها را پر کنید و در ظرف مناسبی چیده و سسی که قبلا آماده کرده بودید را همراه روغن زیتون روی بلدرچین‌ها بریزید و چند برش پیاز، اطراف آنها چیده و روی حرارت مستقیم یا درون فر بگذارید تا پخته شوند. اگر از فر استفاده می‌کنید، روی ظرف بلدرچین را با یک ورق آلومینیوم بپوشانید و چند سوراخ روی آن بزنید و با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت بپزید.

این غذا را می‌توان با پلو، یا به‌تنهایی با نان سرو کرد. دقت کنید بلدرچین‌ها با حرارت کم و آب خودشان پخته شده و اگر آنها را بخار پز کنید لذیذ‌تر می‌شوند. بهتر است برای هر نفر یک بلدرچین در نظر بگیرید.

 

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها