بین هر لایه را ابتدا کمی شهد بمالید و با تکههای نازک میوه یا گردوی خرد شده پوشش داده و مقداری خامه فرم گرفته شده روی آن بمالید. آخرین برش کیک را هم روی آن گذاشته و مقداری خامه روی کیک بکشید و آن را در یخچال بگذارید. بعد از یک ساعت دوباره کیک را بیرون آورده و یک لایه دیگر روی آن خامه بکشید طوری که ضخامت خامه به چند میلیمتر برسد و با یک وسیله سر صاف یک نواخت آن را صاف کرده و مجددا در یخچال بگذارید تا خامه حسابی خودش را گرفته و بار دیگر بیرون آورده و اینبار میتوانید خامه را با یکی دو قطره رنگ خوراکی مورد نظر خود، رنگین کرده و خامه را درون قیف بریزید و با ماسوره شکوفهزنی اطراف کیک را تزئین کرده روی کیک را هم با شکلات رنده شده یا ترافل رنگی یا برشهایی از میوه تزئین کنید و در نهایت مقداری ژلاتین آب کرده و خنک شده روی همه آنها بریزید و در یخچال بگذارید تا ژلاتین کاملا بسته شده و کیک شما آماده برش شود.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ