طرز تهیه پودینگ شکلاتی

مواد اولیه پودینگ شکلات: شیر چهار پیمانه, زرده تخم‌مرغ دو عدد, شکر یک پیمانه, وانیل یک دوم قاشق چای‌خوری, موز یا گردو برای تزئین, پودر کاکائو دو قاشق, کره یک قاشق, آرد سه قاشق, نشاسته ذرت یک قاشق
کد خبر: ۸۳۵۸۶۶

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

داخل قابلمه شکر، وانیل، پودر کاکائو و آرد و نشاسته را مخلوط کرده سپس شیر سرد را به تدریج اضافه کرده و در آخر زرده رو هم زده با هم می‌زنیم.

روی حرارت گذاشته و در حال هم زدن می‌پزیم.

بعد دو سه جوش زدن کره را افزوده شعله را خاموش می‌کنیم و بلافاصله در ظرف سرو می‌کشیم و با گردو یا موز تزئین می‌کنیم.

نکات مهم:

به زرده تخم‌مرغ کمی شیر اضافه کرده هم می‌زنیم تا باز شود بعد به مواد اضافه می‌کنیم.

یک پیمانه شیر را با زرده مخلوط می‌کنیم بقیه سه پیمانه را به مواد اضافه می‌کنیم.(آسمونی)

 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها