طرز تهیه: ابتدا برنج و لپه را بپزید و تا مرحله آبکش آن را صاف کنید و کنار بگذارید. پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و خوب مخلوط کنید. رب گوجه و سبزی و برنج و لپه و کشمش را هم به مواد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا مواد طعم هم را گرفته و لذیذ شود.
مواد را در این مرحله از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود، بعد تخم مرغ و نمک و فلفل را هم اضافه و آنها را مخلوط کنید.
فلفلها را شسته و یک برش حلقهای به قسمت بالای فلفل بزنید و بعد با کارد داخل فلفل را کامل خالی کنید. از مواد مخلوط شده، داخل فلفل را پر کرده و در فلفل را بگذارید.
داخل یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد دلمههای شما را داشته باشد مقداری روغن بریزید و یک قاشق ربگوجه را در آن تفت دهید و کمی نمک و فلفل و زعفران آب کرده افزوده و فلفلها را کف قابلمه چیده و دو لیوان آب به آن اضافه کنید و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم و صبر کنید تا فلفلها پخته و بیشتر آب آن تبخیر شود. بعد در دیس مناسب کشیده و اطراف آن را با چند برش لیمو و سبزیجات بخار پز تزئین و میل کنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد