دلمه فلفل و‌ گوشت

مواد لازم: فلفل دلمه‌ای: 5 عدد ، گوشت چرخ شده: 300 گرم، پیاز: یک عدد بزرگ ، سیر: 3 حبه ، برنج: 2 پیمانه ، لپه: یک پیمانه ، سبزی معطر ریز خردشده شامل ترخون، مرزه ، شوید، جعفری و گشنیز: 4 تا 5 قاشق غذاخوری، کشمش پلویی: 3 قاشق غذاخوری ، رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، روغن: به میزان لازم ، تخم مرغ: یک عدد
کد خبر: ۸۲۴۵۴۰

دلمه فلفل و‌ گوشت

طرز تهیه: ابتدا برنج و لپه را بپزید و تا مرحله آبکش آن را صاف کنید و کنار بگذارید. پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و خوب مخلوط کنید. رب گوجه و سبزی و برنج و لپه و کشمش را هم به مواد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا مواد طعم هم را گرفته و لذیذ شود.

مواد را در این مرحله از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود، بعد تخم مرغ و نمک و فلفل را هم اضافه و آنها را مخلوط کنید.

فلفل‌ها را شسته و یک برش حلقه‌ای به قسمت بالای فلفل بزنید و بعد با کارد داخل فلفل را کامل خالی کنید. از مواد مخلوط شده، داخل فلفل را پر کرده و در فلفل را بگذارید.

داخل یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد دلمه‌های شما را داشته باشد مقداری روغن بریزید و یک قاشق رب‌گوجه را در آن تفت دهید و کمی نمک و فلفل و زعفران آب کرده افزوده و فلفل‌ها را کف قابلمه چیده و دو لیوان آب به آن اضافه کنید و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم و صبر کنید تا فلفل‌ها پخته و بیشتر آب آن تبخیر شود. بعد در دیس مناسب کشیده و اطراف آن را با چند برش لیمو و سبزیجات بخار پز تزئین و میل کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها