طرز تهیه کوکو مغز پسته یا مغز‌گردو

مواد لازم: آرد برنج: 3 قاشق غذاخوری، تخم‌مرغ: 3 عدد ، پودر گل‌محمدی: نصف قاشق چایخوری ، نمک و روغن و زرد چوبه: به میزان لازم ، زعفران: یک قاشق غذا‌خوری ، دارچین: یک قاشق چایخوری، پودر مغز گردو یا پسته: یک فنجان پر ، شهد آماده: نصف لیوان ، وانیل: کمی ، ماست: 2 قاشق غذا‌خوری
کد خبر: ۸۲۶۹۷۵
طرز تهیه کوکو مغز پسته یا مغز‌گردو

طرز تهیه: ابتدا آرد و بقیه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف بریزید و تخم‌مرغ و ماست را هم خوب با هم زده و به مواد بیفزایید. اگر از پودر گردو استفاده می‌کنید، زعفران آب کرده و اگر از پودر پسته استفاده می‌کنید یک قطره رنگ خوراکی سبز به مواد کوکو اضافه کنید.

روغن را در ماهیتابه بریزید و مواد را یک جا در روغن سرخ کنید.کوکو را برگردانده و طرف دیگر آن را هم سرخ کرده، شهد را روی کوکو بریزید و صبر کنید تا کاملا به خورد آن برود. سپس کوکو را برش زده و در دیس مناسبی بچینید.

برای تهیه شهد یک و نیم لیوان شکر را با یک لیوان آب بجوشانید تا قوام بیاید. کمی وانیل به آن اضافه کنید و بگذارید خنک شود. در صورتی که بخواهید شهد را به مقدار بیشتر تهیه کنید و نگه دارید، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا مانع شکرک‌زدن شربت شود.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها