طرز تهیه: سینه را به قطعات منظم خرد کرده، در یک کاسه رنده پوست لیمو، آبلیمو، آب انگور، شکر و دارچین و نمک را مخلوط میکنیم. قطعات مرغ را برای مدت یک ساعت در این سس میخوابانیم، پنیر هالومی را به قطعات یکدست برش داده مرغها را از سس خارج کرده، به ترتیب یک تکه مرغ و یک تکمه پنیر کبابی داخل سیخ (مطابق شکل) چوبی میزنیم. سیخهای کباب را به مدت 8 الی 10 دقیقه زیر گریل یا روی کبابپز قرار داده و در زمان پخت با یک قلممو، روی کبابها را با باقیمانده سس مزهدار میکنیم. هنگامیکه کبابها طلایی شدند، آماده سرو هستند.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با خواهران ناطقی، داستان رفاقت و رقابت آنها را بررسی کرد
عدنان منصور، وزیر امور خارجه اسبق لبنان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت عنوان کرد
بهتاش فریبا در گفتوگو با «جامجم آنلاین»: