طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یککاسه مناسب تخممرغ را با 2 قاشق آب خوب مخلوط و مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در یککاسه دیگر پودر سوخاری را با 4/1 پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوطکنید.
2. بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را بهصورت حلقهای خردکنید و در مخلوط تخممرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجانها را داخل تابه سرخکنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. حلقههای بادمجان را از وسط نصف کنید.
3. در یک قابلمه کوچک رب گوجهفرنگی را با 4 قاشق آب جوش مخلوطکنید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیر رنده شده، روغنزیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
4. چهار قاشق از سسی را که آماده کردهاید روی بادمجانها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچیها را از وسط نصف کنید. چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس 2 برگ اسفناج روی بادمجانها قرار دهید.
5. حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجانها مقدار دیگری پنیر بریزید و قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید. ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید.ساندویچها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آنها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.(آشپزی مثبت)
فوت و فن
در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را با پوست خرد و سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: